Jag byter bokningssystem fr o m juli månad. https://boka.se/Kroonologiskmassage

Finns då på boka.se istället för boka direkt. Ni kan naturligvis kontakta mig via telefon el mail om ni vill ha hjälp med att boka tid el behöver komma med kort varsel. Kan hända att det finns ledigt som inte syns på bokningssidan. 

Varmt välkomna!

Har nu gått både steg 1 och 2 i Osteopati för Lymfmassörer!
 
Vi har fått lära oss många olika osteopatiska tekniker såsom: 
 
Artikulation: ordet betyder ”rörelse” på latin.  Detta är en mkt allsidig teknik och bearbetar både muskelspänning, proprioceptiva funktioner och neurologisk funktion.
Myofasciell release: då applicerar man ett förlängt tryck med fingrar på ett avsett område upp till 30-40 sekunder för att släppa på spänning 
i bindväven i det avsedda området.
Recoil/pumpteknik: en pumpande rörelse eller stadigt tryck appliceras mot ex. revben och släpps sedan plötsligt. Tekniken bidra till ökad rörlighet, massage av inre organ och förflyttning av lymfa/kroppsvätskor.
Traktion & Oscillation: Mjuka gungningar genom kroppen har en fantastiskt lugnande verkan på nervsystemet samtidigt som det stimulerar lymfan direkt. Traktionen hjälper till att sträcka på leder och ryggrad för att öka rörlighet och smidighet.
Tekniker för att arbeta med höftområdet: ljumskens lymfnoder, bäckenbotten - "den tredje diafragman" och obturatormembranen. 
 


Lymfmassage

Jag är också utbildad lymfmassör via Axelsons Gymnastiska Institut och Lymfsalongen i Stockholm.Lymfsystemet är en viktig del av kroppen cirkulation och tillhör kroppens immunförsvar, fungerar som avlopp och reningsverk. Kallas ofta för "det bortglömda systemet". Läs gärna mer under behandling för mer information. Denna behandling passar ALLA. 

Välkomna till kliniken på Meteorvägen 9 på Mickedala!

 

 

 

 

Pris för privatpersoner

inkl moms
60 min, 765 kr
45 min, 660 kr
30 min, 530 kr
Lymfmassage 90 min, 1050 kr
 
Fakturering företag end enligt överenskommelse.
 
Trogen kundrabatt, du får 100 kr rabatt på var 5:e behandling. Gäller dig som går regelbundet på massage med max 8 v mellan behandlingarna och vid kontant- el Swish/kortbetalning
(Gäller ej företag el från friskvårdsportaler)
Avbokning senast 24 h innan behandling, uteblivet besök el sen avbokning debiteras till fullpris!
 
Presentkort finns till försäljning! Kan även beställas och skickas till er mot en extra kostnad på 30 kr.
 
Varmt välkomna!

"Det är visserligen berömvärt att hjälpa de sjuka att bli friska, men lika berömvärt att hjälpa de friska att bevara sin hälsa"


(Hippokrates 400 f.Kr)

Jag tar emot Epassikunder, skriv det i bokningen så jag vet om det. 

Kroonologisk Massage | - Meteorvägen 9, Halmstad | Telefon: 0709-81 71 15